Schrijfseminaries.

Vanaf najaar 2018 organiseert Daan Esch seminariereeksen voor beginnende en ervaren schrijvers.

Vind je stem

Basiscursus voor beginnende en ervaren schrijvers

Heb je moeite om aan je verhaal te beginnen of je boek tot een goed einde te brengen? In zeven stappen begeleidt Daan Esch je doorheen alle etappes van het schrijftraject, van pril idee tot verzendklaar manuscript. Er wordt gewerkt met leesfragmenten, schrijfopdrachten, inspirerende quotes en technische oefeningen. Daarnaast wordt ruimte uitgetrokken voor persoonlijke coaching en advies.

Praktisch: De seminaries worden opgesplitst in sessies van vier uur, aan een tempo van een zaterdagnamiddag per maand. De cursus vindt plaats op wisselende locaties in Kalmthout.

Volg je stem

Cursustraject voor gevorderde auteurs

Op zoek naar een uitgever en een publiek? In drie stappen begeleidt Daan Esch je van verzendklaar manuscript tot boekdebuut, premarketing, promotie en post-sales. De deelnemers kunnen putten uit de ervaringen van de auteur en delen zijn inzichten en leerpunten bij elke stap van het proces.

Praktisch: De seminaries worden opgesplitst in sessies van vier uur, aan een tempo van een zaterdagnamiddag per maand. De cursus vindt plaats op wisselende locaties in Kalmthout.

Het heeft me als auteur bijna vijftig jaar gekost om mijn stem te vinden als auteur. Maar wat een boeiend proces! Bij elke stap van de weg heb ik ontzettend veel geleerd. Over mezelf, de uitdagingen waarmee beginnende schrijvers te maken hebben, het uitgeverslandschap, de wondere wereld van boekhandels, media en sponsoren, en alles wat er bij de promotie en marketing van een roman om de hoek komt kijken. De ervaring en inzichten die ik daarbij opstak, wil ik op mijn beurt graag delen met andere aspirant-schrijvers. Als ik ook maar iemand kan helpen om sneller en effici├źnter zijn eigen pad te vinden, zonder dat die daar een halve eeuw voor moet knokken zoals ik, ben ik een tevreden mens.

Daan Esch, Auteur

Aanvraag info schrijfseminarie

0102030404