Luisteren.

‘Stem’ verteld door de auteur.

Benieuwd naar de stem van de schrijver? Kom luisteren naar een van de boekpresentaties of lezingen. Of bekijk de ge├źnsceneerde leesfragmenten waarin je kennis maakt met de drie protagonisten van het verhaal.

‘Stem’ in muziek.

Een boek dat hulde brengt aan de barokopera is zonder soundtrack niet compleet. Wil je jezelf onderdompelen in de muzikale habitat van Arcangelo en Angelina, raadpleeg dan hier vanaf eind september een speellijst met de all time favourites van de auteur. Ter gelegenheid van de boekpresentatie stelt Joachim Stoop, bedenker van booksounds, in samenwerking met de auteur een speellijst samen waarin eigentijdse muziek en barokaria’s hand in hand gaan. Het perfecte klankdecor bij je lectuur.

‘Stem’ op Klara.

Op zaterdag 7 oktober dook Katelijne Boon in het muzikale verleden en de platenkast van de auteur. Twee uur lang voerde zij een gesprek met Daan Esch rond zijn favoriete muziek, zijn muzikale herinneringen en zijn liefde voor de stem. Ook zin om mee te genieten van de parels uit de muzikale schatkist van de schrijver? Je kan het integrale interview herbeluisteren op Klara.

Luisterreeks castraatzangers.

Ook gefascineerd door het fenomeen van de castraatzangers? In samenwerking met Klara werkt Daan Esch binnenkort een meerdelige audioserie uit die een schat aan informatie biedt rond deze vergeten kunstenaars uit de muziekgeschiedenis. De productie staat gepland voor het voorjaar van 2018 en wordt uitgezonden als opmaat tot de Koningin Elisabethwedstrijd Zang.

0102030404