Schrijfcoaching.

Scherp je pen

Voor beginnende en ervaren schrijvers

Zit je vast? Wil jij je schrijven naar een hoger niveau tillen? Heb je nood aan persoonlijke begeleiding? Daan Esch helpt je als schrijfcoach om je eigen stem te vinden. Je ontdekt je eigen stijl, ontwikkelt je eigen taal. Zo breng je uiteindelijk je eigen boek tot leven.

Praktisch: in onderling overleg werkt de auteur een coachingformule op jouw maat uit, in functie van je doelstellingen, je knelpunten en je beschikbaarheid.

Geschenktip

1 uur schrijfcoaching als cadeaubon

Ken je een would-be auteur die niet de moed vindt om te beginnen schrijven? Geef hem of haar een duwtje in de rug met een origineel cadeau in de vorm van een schrijfcoaching van een uur. 

Meer info? Stuur me een berichtje via onderstaand formulier. 

Een eigen schrijfstijl ontwikkelen is lang niet evident. Je teksten laten lezen door een vreemd paar ogen werkt vaak heel stimulerend. Jarenlang heb ik als opdrachtgever zelf copywriters aangestuurd. Ik coachte teamleden en medewerkers om het beste uit hun pen te halen. Het gaf me veel voldoening om anderen bewust te maken van hun – vaak ondergewaardeerde – schrijftalent en hen te ondersteunen in hun creatief proces. Zodra mensen zich bewust worden van wat hen van anderen onderscheidt, worden zij stijlvaster en kweken zij zelfvertrouwen. Op die manier ga je vanzelf authentieker schrijven. En dat soort auteurs boeit me meer dan klonen of literaire afkooksels van grote namen.

Daan Esch, Auteur

Aanvraag info Schrijfcoaching

0102030404